Լավագույն նախաճաշը, որը կավարտվի հաշված րոպեների ընթացքում
Բաղադրիչներ
1. Լավաշ – 1 հատ
2. Ձու (երկուսը՝ հում, երկուսը՝ խաշած) – 4 հատ
3. Պանիր – 100 գ
4. Թթվասեր – 2 ճ/գ
5. Կաթ – 6 ճ/գ
6. Կանաչ սոխ՝ ըստ ցանկության
7. Սամիթ
8. Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Խաշած ձուն և պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել մանր կտրատված կանաչին:
2. Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել թթվասերը, լավ խառնել:
3. Լավաշն ուղղանկյունների կտրատել:
4. Լավաշի մի ծայրին լցնել ստացված զանգվածից և փաթաթել:
5. Լավաշով ձողիկները թավալել ձվի և կաթի խառնուրդի մեջ և տապակել բուսայուղով:
6. Մատուցել տաք վիճակում:




















Հուսով եմ` տիկինը կհերքի Քաջարանի կոմբինատի բեռնափոխադրման մոնոպոլիստը լինելու ասեկոսեն․ Դանիելյան
Փաշինյանի ձեռամբ ադրբեջանցի հատուկ ջոկատայինները գալու են ու «խաղաղ» տեղավորվեն ՀՀ-ում. ադրբեջանագետ
Մահացել է անվանի բժիշկ Արտավազդ Սահակյանը
Գերագույն գլխավոր տգետը չգիտի անգամ, որ Հայ Առաքելական Եկեղեցին հիմնադրել են Թադեոս և Բարդուղիմեոս ա...
Ուզել են Արշակ Սրբազանի գրպանը բան գցեն, հիշել են՝ սքեմը գրպան չունի. Հայկ Մամիջանյան
Իշխանությունը քահանա է փնտրում. ինչ է կատարվում Գյումրիում. «Ժողովուրդ»
Արշակ սրբազանին վերաբերող ճեպազրույցում անզգույշ մի արտահայտություն եմ արել․ փաստաբան
Ռուբլին թանկացել է․ փոխարժեքն՝ այսօր
Ինչո՞ւ «նետերն» ուղղվեցին հենց «կռիվը բաժանողի» վրա. «Փաստ»
Արման Թաթոյանը առաջարկ է ներկայացրել Ալիևին (տեսանյութ)