Ահա թե ինչպես պետք է պատրաստել ձմերուկի ամենահամեղ չիրը
Ձմերուկի չիր պատրաստելու համար պետք է հետևել այս կանոններին.
500գ ձմերուկի կեղևի համար՝
Ձմերուկը կեղևազրկել, կտրատել։
Սոդայաջրի( ջուր — 600մլ, սոդա — 1 թ․գ․) մեջ լցնել ձմերուկի կտորները և թողնել մեջը 4 ժամ։
Հետո հանել, լավ լվանալ։
Օշարակի համար՝
ջուր — 300մլ ,
շաքարավազ — 600գ,
եռացնում ենք ,
լցնում ձմերուկի կտորները,
եփում ենք 10 րոպե։
Անջատել, թողնել մինչև առավոտ։
Հետո նորից եփել, մինչև դառնա թափանցիկ, բայց պինդ։
Եփել թույլ կրակի վրա 20-25 րոպե, մինչ հեղուկ մասը թանձրանա։
Պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում




















Հուսով եմ` տիկինը կհերքի Քաջարանի կոմբինատի բեռնափոխադրման մոնոպոլիստը լինելու ասեկոսեն․ Դանիելյան
Փաշինյանի ձեռամբ ադրբեջանցի հատուկ ջոկատայինները գալու են ու «խաղաղ» տեղավորվեն ՀՀ-ում. ադրբեջանագետ
Մահացել է անվանի բժիշկ Արտավազդ Սահակյանը
Գերագույն գլխավոր տգետը չգիտի անգամ, որ Հայ Առաքելական Եկեղեցին հիմնադրել են Թադեոս և Բարդուղիմեոս ա...
Ուզել են Արշակ Սրբազանի գրպանը բան գցեն, հիշել են՝ սքեմը գրպան չունի. Հայկ Մամիջանյան
Իշխանությունը քահանա է փնտրում. ինչ է կատարվում Գյումրիում. «Ժողովուրդ»
Արշակ սրբազանին վերաբերող ճեպազրույցում անզգույշ մի արտահայտություն եմ արել․ փաստաբան
Ռուբլին թանկացել է․ փոխարժեքն՝ այսօր
Ինչո՞ւ «նետերն» ուղղվեցին հենց «կռիվը բաժանողի» վրա. «Փաստ»
Արման Թաթոյանը առաջարկ է ներկայացրել Ալիևին (տեսանյութ)